Voor de trotse ouders

Bij Schoolager besteden we veel aandacht aan het opstellen van uw geboortelijst. Zo’n drietal maanden vóór de geboortedatum neem je best contact met ons op en leggen we bij voorkeur een afspraak vast. Dan hebben we meteen alle tijd om alles rustig te bespreken en de mooiste en nuttigste geschenken te reserveren en apart uit te stallen.

Dank zij uw geboortelijst ontvangt u enkel de geschenken die u zelf wenst en nodig hebt. Bij het afsluiten van de lijst ontvangt u bovendien een waardebon van 10 %, vrij te gebruiken bij één van uw volgende aankopen, en er is geen aankoopverplichting van de niet-gekochte artikelen.


Voor familie en vrienden

U heeft via de geboortelijst de zekerheid het juiste geschenk aan te bieden. Omdat u ook graag zelf ziet wat u schenkt, loont het vast de moeite zelf eens langs te lopen. Is dit niet mogelijk, dan helpen we u ook graag per telefoon, fax of e-mail en zorgen wij er wel voor dat het geschenkje terecht komt.

Kan u echt geen keuze maken of kiest u gewoon liever zelf het bedrag, dan schenkt u een cadeau-cheque.

Voor elke gelegenheid of wanneer u uw baby of tiener in een nieuwe outfit wil steken, u vindt bij Schoolager zeker uw gading. 


                            

                                           
Catimini Kinderkleren Oudenaarde